Freelance

Waarom kiezen voor freelance?

U heeft regelmatig it werk in uw bedrijf maar niet voldoende om iemand vast in dienst te nemen? Dan is freelance de ideale oplossing. Het bezorgt flexibiliteit zowel voor de werkgever als de freelancer waardoor beiden de kans krijgen te groeien. Ook staat u met een freelancer direct in contact met de uitvoerder van uw project waardoor de communicatie meestal wel vlotter verloopt. Ik sta open om voor korte of langdurige termijn mijn steentje bij te dragen voor uw bedrijf!

Bekwaamheden

Met vele jare ervaring in webdesign kan bijna elke opdracht aan op vlak van webdevelopment. Zowel op vlak van programatie als basis kennis van het grafische (design, photoshop ...). De programeertalen die ik beheers zijn:

  • HTML
  • CSS
  • JS
  • Node
  • React

Door middel van Node en React library's kunnen zowel front-end als back-end geschreven worden met JS wat in mijn opinie alles duidelijker en gestroomlijnder maakt. De React engine zorgt ook voor zeer veel offline toepassingen waardoor handelingen op de website kunnen gebeuren zonder dat de site moet herladen of requests moet uitvoeren. Ook heb ik een zeer brede algemene kennis van de wereld rond webdesign. Het werken met servers en databases zoals SQL en MySql.