Uw webshop online krijgen!

Verschillende mogelijkheden, welke past het best bij uw bedrijf?

Bent u een startende zelfstandige, een bestaand bedrijf dat wil uitbreiden op de online market of een speler op het e-commerce vlak die toe is aan verandering of verbetering. Allemaal verschillende situatie die een andere aanpak vereisen. Laten we ze even onder de loep nemen.

Startende zelfstandige

Als startende zelfstandige kunnen we verstaan dat er een bepaald budget is voor een online shop maar dat de kosten niet uit de pan mogen lopen. Er zijn tegenwoordig veel kant en klare oplossingen die in minimale tijd kunnen verwezenlijkd worden. Wij overlopen met u graag de mogelijkheden en bekijken wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.
U heeft mischien al gehoord van shopify woocomerce of andere online oplossingen. Er zijn veel kant en klare tools voorhanden natuurlijk moet u steeds uitkijken naar wat te toekomst brengt en wat u product juist nodig heeft. Will u kleding verkopen is het best belangrijk te bekijken welke elementen de klant allemaal moet kunnen kiezen. Kleur, maat, ensembles, promoties, beschikbaarheid ... allemaal belangrijk te weten voor u begint met uw webshop want niet elk platform heeft de mogelijkheid om bepaalde opties te gebruiken of achterna nog bij te voegen. Wilt u online bepaalde onderdelen of machines verkopen op uw webshop is het mischien belangrijk de maat, gewicht, vermogen, levensduur, garanties... bij elke product in te putten. Het is dus belangrijk te weten welke details van uw product beschikbaar moeten zijn voor uw klant alvorens we kunnen beginnen.

Bestaand bedrijf die online op de markt wil

Heeft u een bestaand bedrijf dat wil beginnen met E-commerce dan weet u best wel welke producten er op uw webshop moeten komen en welke punten belangrijk zijn om uw produkt aan te prijzen. Het is best altijd eerst te vragen bij de leverancier op welke manier ze u van digitale bestanden kunnen voorzien. Zowel op grafisch vlak al op het vlak van stockbeheer vooraleer we kiezen met welk platform we willen werken. Mischien heeft u al een uitgewerkt idee en weet u al precies hoe u webshop er moet uitzien. Graag bekijken we dan hoe we dit het best verwezenijken. Niet alleen is het belangrijk dat uw webshop zo snel mogelijk online komt ook is het belangrijk dat het de test des tijds doorstaat en dat de arbeidsintensiviteit omtrent het onderhouden ervan zo laag mogelijk gehouden worden. Samen kunnen we een analyse maken van de verwachte omzet en zo bekijken welke stappen we best al van de beginnen nemen i.v.m. stockbeheer en eventuele koppeling aan het kassasysteem van uw fysieke winkel.

U heeft een webshop maar bent toe aan verandering

U beheerd al enkele jaren een webshop maar loopt vast in uw uitbreidingsplannen of u vindt dat het te arbeidsintensief verloopt. Vele bedrijven beginnen met een kant-en-klare oplossing maar ontdekken al snel dat het systeem zich niet toe laat om op een effieci├źnte manier te werken. We kunnen samen bekijken wat de problemen zijn en uitkijken naar een nieuw