Social Media

Meer dan alleen een account!

In eerst instantie moet uw account dus aangemaakt worden op de verscheidene platformen. Maar eenmaal die er dan is wat doen je er dan mee? Het wekelijks zelf dagelijks posten van welbedachte commerciële berichten is één van de basis principes van online marketing. De vraag is natuurlijk wat plaatsen we week na week of zelfs dag na dag in deze berichten en hoe zorgen we dat ze ook effectief gelezen worden. Internet gebruikers worden in deze tijd overspoeld met reclame, spam en posts.
Wij helpen het graag met het opzetten van een sociale media campagne zodat er op regelmatige tijdstippen berichten en promoties de wereld in gestuurd worden over uw bedrijf. Zodat u "in the picture" blijft en u de concurentie een stapje voor bent.

Samen wordt er bekeken wat het maandelijks budget hier voor kan zijn en hoe we dit optimaal besteden.

Facebook

Bent u een facebookfan of kan u het niet zien. Hoe dan ook, wie online bekend wil zijn heeft facebook best ten vriend. We kunnen een campagne opstellen die maandelijks, weekelijks of zelfs dagelijks een post plaats voor u. Deze posts kunnen volledig grafish uitgewerkt worden of vooral catchy tekstinhoud bevatten. Het is belangrijk het antal likes op uw facebook account de hoogte in te krijgen als ook het aantal volgers. Hoe meer volgers hoe meer lezers van uw reclame en promoties.
We kunnen uw nieuwe collecie in de bloemetjes zetten of een prijs uitreiken voor wie het meeste een bepaald bericht deeld. Samen bekijken we maandelijks of 3 maandelijks hoe de campagne verloopt, of u doelgroep wordt bereikt en of er eventueel aanpassingen moeten gedaan worden aan de strategie.
U krijgt een verslag van het aantal reacties de vermeerdering in volgelingen en likes op uw account.