Databeheer

Data? SQL? API?

Data is een belangrijk onderdeel van elk modern bedrijf. Hoe je er mee omgaat kan bepalend zijn zowel voor de workload als voor de evolutie van uw bedrijf. Eenmaal je data hebt bekomen kan je het immers gebruiken en hergebruiken! In de hedendaagse wereld bestaan er al duizenden DBMS (DataBaseManagementSystems) en Bijna elk DBMS heeft zijn eigen extra functies toegevoegd aan SQL-92. Dit maakt dat computerprogramma's waarbij de database-interface werd geschreven met behulp van SQL niet noodzakelijk zonder problemen kunnen worden gemigreerd van de ene naar de andere SQL-compatibele database. In vele gevallen werd door de ontwikkelaar van de software een SQL-functie gebruikt die alleen bestaat in de SQL-implementatie van één specifiek DBMS.

Wij kunnen u helpen met uw datastroom, migratie van databases en applicaties laten comuniceren door middel van een API (Application Programming Interface). Hoe meer Repetitieve handelingen en eindeloos inputten van data kan vermeden hoe meer de werkdruk verminderdt op uw productie.

Waarom investeren in Databeheer?

Slim databeheer betaalt zich altijd terug . Een half uur minder werk per dag. Omdat u bv geen mails moet controleren en data moet inputten die u uit uw mails haalt. Resulteert al snel in 100 u werk bespaart op het einde van het jaar. En antwoord apparaat moeten beluisteren om bestellingen van uw klanten te achterhalen, 2-3 dagan werk om 100 uitnodigingen te versturen en de anwoorden te verwerken van wie wel of niet komt... en zo veel meer.

roker?

vegetariër?

Betaalt?

Aanwezig?

Het is algemeen bekend dat grote spelers als facebook data als goud beschouwen. Maar zelf als een lokale kmo of kleine zelfstandige is het slim zoveel mogelijk data te verzamelen en die te centralizeren.

Allemaal informatie van uw klanten dat u later kunt gebruiken in e-mail - of promotiecampagnes!