Hoe gaan we te werk

"fase 1" We gaan in gesprek en evalueren de doeleinden en layout opties

Een website op maat voor professioneel gebruik! Ben je een bedrijf die perfect weet wat hij wil en dat uitgevoerd wil krijgen of moet alles van vanaf de basis opgebouwd worden? Beiden zijn mogelijk.
Voor een gepersonaliseerde aanpak werken wij met een stappen plan

We bekijken de informatie en het verhaal die we van u ontvangen en vormen een beeld van het project. We bepalen de doelstellingen rekening houdend met een vooraf bepaald budget. Er zijn mogelijkheden als het onderzoeken van de motivaties van uw doelgroep, het bepalen van gevoel en uitstraling dat een website moet hebben om dat specifiek gevoel van uw bedrijf te vertegenwoordigen . In deze fase bespreken we ook mogelijke functionaliteiten zoals e-mail campagnes , beheersmodulefunctionaliteiten, SEO ready maken from the start.

Er zijn een zee van mogelijkheden maar steeds is het doel de noden van uw bedrijf in te vullen. Al is het nu het verwerven van nieuwe leden of klanten, het kunnen lanceren van promoties, bestellingen kunnen ontvangen en zelfs automatisch versturen of labelenen. Dit alles moet al zoveel mogelijk duidelijk worden bij de start van het project.

"fase 2" Definitieve afronding van het concept!

Er worden wireframes gepresenteerd met al een meer duidelijke visie op het beoogde resultaat. In deze ronde wordt alles definitief besproken. De plaats van elk element wordt exact bepaald in de verschillende toeganglijke resoluties. Op dit moment moeten ook alle images,teksten,logo... etc. voor handen zijn. Er is altijd ruimte voor aanpassing maar elke aanpassing na deze ronde zal het optimaal verloop en dus effiecientie van de opbouw van uw website benadelen en dus ook een extra kost met zich meebrengen.

Op het einde van deze ronde wordt een definitief akkoord gesloten over de structuur layout en functionaliteit van de website. Er wordt dan ook een verwachte deadline bepaald.

"fase 3" Aflevering en evalutie van het project!

Het project wordt afgeleverd en online geplaatst. E-mail acounts worden actief en eventuele nieuwsbriefcampagnes worden opgestart. Er is altijd nog ruimte voor eventuele aanpassingen maar dit zal gebeuren buiten het beoogde budget.

Het einde van de constructie van de site is ook het begin van de SEO campagne om er voor te zorgen dat de doelgroep uw website bereikt. Dev-Lab verzorgt voor elke website de "basis SEO" zodat men de juiste info over uw site in google terugvind en door van in het begin er op te letten dat goede kernwoorden gebruikt worden. Eventuele verdere stappen kunnen besproken worden in een SEO-plan .