Search Engine Optimalisation - Search Engine Advertising

SEO-SEA Het lijkt op elkaar maar toch totaal verschillend!

Het grootte verschil is dat SEO (Search Engine Optimalisation) "gratis" is . Wat wil zeggen dat je er niet rechstreeks moet voor betalen aan google,facabook... maar dat er effectief moet voor gewerkt worden. Teksten, tags, links... moeten worden geoptimaliseerd en dit neemt tijd in beslag. Tijd betekent geld of werkuren waarbij SEO dus ook zijn kost heeft. SEA (Search Engine Advertising) is de tegenganger van SEO. Het biedt het zelfde resultaat maar u betaald rechstreeks aan google, facebook... om hoger "gerankt" te worden. Hierdoor kunt u onmiddelijk veel bezoekers naar uw site of facebookpagina trekken.

Zowel bij SEO als bij SEA moet er een bepaalde studie gedaan worden de "Analytics" om het processes te kunnen optimaliseren en uw demografische doelgroep te kunnen bereiken.

SEO Search Engine Optimalisation

Het zegt het een beetje zelf. Het gaat hem over het optimaliseren van uw website zodat de Search Engine (google, safari, ...) u een betere quoting geeft en daarbij de belangrijkheid van uw website opwaardeerd. Bij gevolg zult u hoger geranschikt worden alles geïntreseerde mensen iets opzoeken over uw product of zaak.

Hawk solutions maakt ervoor dat alle nieuwe websites en webshops standaard gevonden word via google door middel van Search engine optimization (zoekmachine) Tijdens onze opbouw zorgen we ervoor dat wij de correcte regels van Google toepassen, zo maken wij uw site vindbaar voor alle zoekmachines.

Op wooranking kunt u 14 dagen gratis uw website revieuwen en tips krijgen. Seoutilit is ook een handige gratis site om feedback te krijgen .

Wilt u nog een stap verder gaan in het optimaliseren van u website? Geen probleem! Wij helpen u om zo goed mogelijk gevonden te worden door verschillende vragen te stellen:

  • Welke doelgroep wilt u benaderen?
  • Wat wilt u met uw site bereiken?
  • Hoe presteert uw website ten opzichte van uw collega’s?

Op wooranking kunt u 14 dagen gratis uw website revieuwen en tips krijgen.Seoutilit is ook een handige gratis site om feedback te krijgen .

SEA Search Engine Advertising

De benaming verklaart zich zelf eigenlijk al. Search Engine Advertising , Het vindbaar maken van uw website aan de hand van betaalde "reclame".
Er wordt een analyse gedaan van welke woorden uw doelgroepen intikken in google om uw product of dienst te vinden op het web. Elk kernwoord of serie van kernwoorden heeft zijn eigen prijs die door de markt bepaald wordt. Elke dag kunnen mensen bieden op bepaalde kernwoorden en hoe hoger de vraag is om bij bepaalde kernwoorden gevonden te worden des te hoger de prijs.
Het is dus belangrijk een goede analyse te maken van welke woorden of series van woorden het belangrijkst zijn voor u en hoeveel u wil betalen per bezoeker die via zo'n betaalde link op uw website geraakt is.

Belangrijk te weten is dat SEA enkel tijdelijk is maar wel zeer doeltreffend en snel werkzaam. Waarbij SEO op langere termijn wekt en trager zijn doel vindt.

Social media

Social media is ook een belangrijk aspect van SEO. Het doel van SEO is om uw website zo bekend mogelijk te maken op het World Wide Web. Door post en links te plaatsen op social media platformen verhoogt u uw zichtbaar en bereikbaarheid van uw website. We kunnen voor u de basis voor uw social media campagne social media campagne of u voltijds bijstaan op uw pad.

Link building

Bots doorzoeken het World Wide Web 24/7. Uw url of "website adres" heeft zijn eigen fishe welliswaar. Telkens een "bot" het adress van uw site of een post vindt met betrekking to uw site krijgt u daar een bepaalde quotatie voor die de relevantie van uw website weergeeft in vergelijking met kernwoorden die bezoekers naar uw site kunnen brengen. Een belangrijke taak in SEO is een netwerk van links bouwen die websurfers telkens terug naar uw site kunnen brengen vanop verschillende locaties. Beschouw het als een vakantie bestemming, een prachtig eiland zonder luchthaven zonder wegen zonder brug of treinverkeer zal ook weinig bezoekers aantrekken. Wij moeten dus een infrastructuur bouwen dat er voor zorgt dat de websurfers uw website kunnen terugvinden en bereiken. Het posten van berichten op social media is dus belangrijk maar ook uw aanwezigheid op ontelbare forums en chatlocaties, blogs voorziet deze mogelijkheid om uw website toegankelijk te maken. Het is een proces die de vindbaarheid van uw site dag na dag zal verbeteren.